Nu s-a mai intamplat NICIODATA asa ceva in Romania! Oamenii nu mai au voie sa treaca nici macar cu MASINA prin fata spitalului pentru a nu se infecta cu coroanvirus! Anunt de ultima ora

Autor: Sport.ro
Nu s-a mai intamplat NICIODATA asa ceva in Romania! Oamenii nu mai au voie sa treaca nici macar cu MASINA prin fata spitalului pentru a nu se infecta cu coroanvirus! Anunt de ultima ora

Situatie dramatica dupa ce focarul a scapat de sub orice forma de control din partea autoritatilor.

La Suceava, a intrat in vigoare in aceasta dimineata o directiva a autoritatilor locale care prevede ca niciun pieton nu mai poate trece prin fata spitalului judetean! Unitatea medicala e contaminata cu coronavirus. Aproape 25% dintre cazurile existente la nivel national provin din judetul Suceava, care are si cei mai multi morti.

"A fost un focar scapat de sub control", a declarat despre situatia de la Suceava Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Conducerea spitalului a fost militarizata. Pentru a sprijini eforturile medicilor, Primaria a decis ca accesul in zona spitalului sa fie restrictionat din aceasta dimineata. Pot trece prin fata SJU doar medici, lucratori de utlitate publica, angajati care lucraeza in zona si locuitorii blocurilor din vecinatatea spitalului.

Desi se afla pe bulevardul de la intrarea in oras, Spitalul nu va mai putea fi vazut nici din masina! Circulatia a fost limitata inclusiv pentru soferi la categoriile amintite anterior.

Practic, in acest moment zona Spitajului Judetean Suceava este cel mai contagios loc din Romania. Numai printre cadrele medicale ale unitatii au fost depistate peste 300 de cazuri de COVID-19. Pana astazi, 43 de persoane din judetul Suceava si-au pierdut viata din cauza coronavirusului.

Prin activarea si utilizarea Platformei de comentarii sunteti de acord ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie prelucrate de PRO TV S.R.L. si Companiile Facebook conform Politicii de confidentialitate PRO TV, respectiv a Politicii de utilizare a datelor Facebook.

Apasarea butonului de mai jos reprezinta acordul dumneavoastra privind TERMENII SI CONDITIILE PLATFORMEI DE COMENTARII.Citeste si:

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele stiri pe telefonul tau mobil
Top