VINDE TOT CE PRINDE! Plecarea lui Costache de la Dinamo nu e ultimul transfer pus la cale de Negoita. Ce se intampla in culise si ce jucatori mai pot pleca

CFR Cluj a confirmat ca a rezolvat transferul pustiului Valentin Costache (19 ani) de la Dinamo. Considerat a fi una dintre "perlele" formatiei din Stefan cel Mare, tanarul mijlocas va schimba echipa in pauza de iarna.

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ionut Negoita a decis sa il vanda pe Valentin Costache (19 ani) la CFR Cluj, acesta acceptand, potrivit TelekomSport, suma de 700.000 euro in schimbul fotbalistului, fara sa se consulte cu antrenorul Vasile Miriuta. Tot TelekomSport noteaza ca plecarea lui Costache nu este singurul transfer avut in minte de Negoita! Patronul dinamovist are nevoie de bani si va accepta sa vanda si alti fotbalisti mai bine cotati. Intre acestia sunt Adam Nemec (32 de ani), curtat de Steaua, si Ionut Nedelcearu (21 de ani), international de tineret. Sursa citata scrie ca Negoita trebuie sa adune rapid 2 milioane de euro pentru a putea plati datoria pe care o are catre Nicolae Badea, data scadenta fiind 30 noiembrie. In caz contrar, acesta risca sa piarda actiunile preluate de la Badea.

Citeste si

Citeste si

Citeste si